Apr 29, 2011

Αγαπημένες ταινίες μαθητών

Μαθητές της 12ης τάξης του σχολείου Eastern-Αριστοτέλης, μας παρουσιάζουν την αγαπημένη τους κινηματογραφική ταινία:


Τίτλος:  “Hangover
Ηθοποιοί: Ζακ Γαλυφιανάκης
Κατηγορία: κωμωδία
Υπόθεση: Η ταινία  Hangover  είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει. Είναι για τέσσερις άντρες που πάνε στο Las Vegas, γιατί παντρεύεται ο ένας και πάνε μια μέρα πριν από το γάμο. Ο Ζακ Γαλυφιανάκης είναι ο αδελφός της νύφης και είναι ο πιο αστείος από όλους. Όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο πήγαν στα δωμάτια τους και ήπιαν πολλά ποτά. Μέθυσαν και δεν ξέρανε τι κάνανε. Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησαν και είδαν το δωμάτιο τους χάλια, πήγαν όπου μπορούσαν για να θυμηθούν τι κάνανε το προηγούμενο βράδυ.

Η γνώμη μου: Νομίζω οτι το είναι πολύ καλή κωμωδία από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να βγει το Hangover 2.


ΖΩΗ ΜΟΣΧΟΝΑ




Τίτλος: “Anger Management


Ηθοποιοί: Τζακ Νίκολσον, Άνταμ Σάντλερ
Κατηγορία: κωμωδία
Υπόθεση : Ένας άνθρωπος ο οποίος επιτέθηκε σε μια αεροσυνοδό πηγαίνει στο γιατρό για να κάνει μια θεραπεία και να μάθει πώς να ελέγχει το θυμό του. Ο ψυχίατρος του λέει σα μέρος της θεραπείας, να κάνει πράγματα που είναι τρελά και μερικές φορές δεν είναι σωστά. Π.χ. να μιλήσει με έναν άντρα που μοιάζει με γυναίκα ή να παλέψει με έναν μοναχό. Αν δεν τα κάνει αυτά,σα θεραπεία, θα πάει στη φυλακή επειδή χτύπησε την αεροσυνοδό.
Στο τέλος της θεραπείας και μετά από πολλές αστείες καταστάσεις οι δύο άντρες γίνονται φίλοι και ο ήρωας σταματά τη θεραπεία.
Στο φιλμ τα ονόματά των δυο πρωταγωνιστών  είναι : David Buznic  και Buddy Riddell.

Η γνώμη μου: Μου άρεσε πολύ η ταινία γιατί είναι τελείως αστεία. Ο Τζακ Νίκολσον έπαιξε πολύ καλά στο φιλμ και ο Άνταμ Σάντλερ είναι τελείως τρελός προς το τέλος της ταινίας. Μου άρεσε που στο τέλος μπορούσε να λύνει τα προβλήματά του χωρίς να θυμώνει και παντρεύεται και τη φιλενάδα του.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΜΠΑΖΗΣ



No comments:

Post a Comment